MOOC´s

Massive Open Online Courses

Om Asger Rønn Jensen

Asger Rønn Jensen, Konsulent, Deloitte Consulting

Jeg har arbejdet med digitalisering og it-udvikling og været MOOCS-entusiast siden 2013. Først på det danske innovationscenter i Silicon Valley, siden i centraladministrationen og nu i Deloitte.

Jeg interesserer mig særligt for store forretningstransformationer, hvor organisationer (eller hele brancher) skal lære at arbejde på en anden måde eller tage ny teknologi til sig.

Udover MOOCS har jeg en stor forkærlighed for blended learning, da jeg ser dialogen med underviser, vejledere og medstuderende som et vigtigt skridt i forhold til at få det bedste læringsforløb og bedst udnytte mulighederne i e-læring. Min store interesse for MOOCS – og e-læring bredt set – startede, da jeg som studerende havde mulighed for at tage til USA og besøge Coursera og ved selvsyn se, hvordan virksomheden var ved at vokse ud af deres lokaler på grund af den succes, de oplevede. Jeg har også stadig den t-shirt, jeg fik dengang…

Jeg har et stort ønske om at fremme anvendelsen af MOOCS, blended learning m.m. på en fornuftig måde i den offentlige sektor, da jeg mener, at potentialet for at forbedre indlæringen og sammenhængen mellem uddannelsesinstitutionerne er meget stort, og da e-learning er et fantastisk redskab til dette.

Du kan se nogle af optrædninger i pressen om emnet her og her.