MOOC´s

Massive Open Online Courses

MOOC på EDUdisrupt – med rabat

MOOCs bliver allerede brugt rundt omkring i landet, og vores uddannelsesinstitutioner samt virksomheder er begyndt at se potentialet.

Denne interesse gør, at der kommer mere fokus på MOOC´s, hvilket jeg mener er en gevinst for Danmark. Fluid havde en konference i januar og den næste i rækken er Konferencen EDUdisrupt den 14. maj.

På EDUdisrupt kommer højt profilerede foredragsholdere fra USA, som f.eks. Anant Agarwal der er direktør for edX. EdX udbyder over 150 MOOCs, fra mere end 47 forskellige universiteter over hele verden.

En anden spændende foredragsholder er Devin Fidler fra The Institute for the Future, der vil fortælle om “Extreme learners”. Foredraget har fanget min interesse, da det vil fokusere på den nye type at studerende, som vores uddannelsessteder og virksomheder vil møde i fremtiden. Og dette får betydning for, hvad vi skal tilbyde dem.

Da jeg selv skal holde foredrag på konferencen gives der 25% til mine læser. Som jeg gjorde klart i mit foredrag på Fluids Konference, så mener jeg, at MOOCs er en bølge, som vil ramme landet. Uanset om vi ønsker det eller ej. Derfor vil jeg på Konferencen EDUdisrupt gå et skridt videre og fokusere på, hvilket gode ting jeg mener vi kan bruge MOOCs til her i landet.

Hvis du vil deltage i Konferencen EDUdisrupt med 25% rabat, så brug dette link til tilmelding for at få rabatten.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*