MOOC´s

Massive Open Online Courses

Kahn Academy på dansk

Jeg var til IT-days  igår,  hvor Jakob Bøtter under et meget spændende foredrag spåede, at undervisningsverdenen skulle kigge på Khan Academy

Han mente, at tavleundervisningen er forældet, da man kun husker en brøkdel af, hvad der fortælles om. Istedet tror han på de 10-20 minutters små videoer som Khan har lavet.

Der arbejdes på at få de mange undervisningsvideoer oversat til dansk og håbet var oprindeligt, at det ville være klar allerede her i efteråret iflg Helge Scherlund.

Videoerne bliver allerede brugt på engelske til de større børn. Men hvad vil det betyde for undervisningen i Danmark? Umiddelbart kan jeg kun se det som en styrke. 10-20  minutters klip, som man kan se igen og igen, hvis man ikke lige fik fat i det første gang. Og så behøver læreren ikke engang bruge dyr forberedelsestid på det, hvorfor de kan koncentrere sig om andre ting i klassen.

Det er i min verden et rigtig godt tiltag på linie med variation af undervisningen med lyd, billeder, film etc. Så nu glæder jeg mig bare til se Khan Academy på dansk på  Basidias platform – når det er klart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*