MOOC´s

Massive Open Online Courses

Sådan får du et stort udbytte i et MOOC

Hvis du vil have et stort udbytte i et MOOC er det afgørende, at du får lært at begå dig på nettet (Web-literacy). Mange kurser starter med at introducere til, hvorledes man bedst arbejder på nettet. Og det er vigtigt at følge deres råd.

Følg i undervisernes fodspor, studér andre og prøv at kopiere dem. Det er vejen til den meget vigtige opnåelse af viden, kontakt og indsigt.

Da jeg var på et MOOC fra University of Athabascha om MOOC´s vænnede jeg mig til at reklamere for min egen blog i sociale forums. Jeg deltog  diskussioner om det der interesserede mig mest på andres blogs og ad den vej begyndte de at læse mine blogs og deltage i diskussioner der. Og det har været meget velkvalificerede mennesker, der har været store bidragsydere til mine refleksioner over emnet.

På denne måde deltog jeg pludselig i virtuelle cirkler med mennesker fra hele verden, som interesserede sig for det sammen og som udviklede sig sammen gennem diskussioner og refleksioner.

Jeg har oplevet denne arbejdsform som ekstremt givende. Især fordi man ikke bliver sat tilfældigt sammen med en gruppe, men i stedet selv finder sammen med dem, som har samme interesse felter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*